ΟΙ SERVER ΜΑΣ:

ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ “SERVER GRADE” ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ – έχοντας σαν βάση server με οχτώ ή περισσότερους πυρήνες από XEON επεξεργαστές με 16 έως 32GB ECC μνήμης και αποθηκευτικό χώρο βασισμένο σε SSD σκληρούς δίσκους σε διάταξη RAID προσφέροντας σας επιδόσεις αλλά και ασφάλεια για τα δεδομένα σας.

ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ – ώστε να εξασφαλιστεί αδιάλειπτη λειτουργία.

ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ – για επιδόσεις αλλά και ασφάλεια. Σε περίπτωση που χρειαστεί, αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση του site σας για την ορθή συνεργασία με τους servers μας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΣΕ 24ΩΡΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ MONITORING – Σε οποιαδήποτε δυσλειτουργία ειδοποιούνται άμεσα όλοι οι υπεύθυνοι τεχνικοί μέσω sms για την άμεση αποκατάσταση.

BACKUP SERVERS –  Διατηρούνται backup όλου του account (αρχεία του site, sql, φωτογραφίες), 30 ημερήσια (των τελευταίων 30 ημερών) και 11 μηνιαία (1 backup για κάθε μήνα για τους 12 τελευταίους μήνες). Σε περίπτωση λάθους διαχείρισης του site σας, μπορούμε να το επαναφέρουμε άμεσα σε προηγούμενη κατάσταση.

ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ LOG FILES – των email για 1 χρόνο στο server βάση του νόμου 3917/2011.

ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ DATACENTER  * στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Hetzner) και * στην ΟΛΛΑΝΔΙΑ (Leaseweb). –  Η επιλογή της Γερμανίας και της Ολλανδίας έγινε για λόγους επιδόσεων. Η Γερμανία και η Ολλανδία είναι κεντρικός κόμβος για τους ελληνικούς providers προσφέροντας ταχύτητες και ποιοτικές υπηρεσίες. Άλλος ένας λόγος που επιλέξαμε να φιλοξενήσουμε τους server μας στους συγκεκριμένους datacenter είναι η προσφορά άφθονου bandwidth, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε ελευθερία χρήσης των υπηρεσιών μας χωρίς να χρειάζεται να προβαίνουμε σε συνεχείς αυξήσεις με την αυξανόμενη επισκεψιμότητα του site σας.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του Internet Data Center είναι τα ακόλουθα:

  • Συνεχής παροχή ρεύματος

  • Ελεγχόμενη Πρόσβαση

  • Σταθερές Συνθήκες Λειτουργίας

  • Υποδομή υψηλής προστασίας

  • 24×7 Υποστήριξη
  • Τα συστήματα της ICOP εκμεταλεύονται άμεσα 200 Gbps σύνδεσης με διεθνές Internet

Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 2139880 ή στείλτε μας email στο sales@icop.gr για να σας στείλουμε την προσφορά μας.