Το E-mail marketing, αποτελεί μέθοδο άμεσης προώθησης προϊόντων με την χρήση των emails ως μέσου επικοινωνίας μεταξύ πελάτη και διαφημιζόμενου. Με την μαζική αποστολή αλληλογραφίας μπορείτε να ενημερώσετε τους συνεργάτες κι τους πελάτες ή να προσεγγίσετε νέο ενδιαφερόμενο πελατολόγιο.

Το marketing αυτό δραστηριοποιείται:

1. Στην προσθήκη διαφημίσεων σε email που αποστέλλουν εταιρίες στους πελάτες τους, με σκοπό την προσέγγιση και απόκτηση νέων πελατών.

2. Στην αποστολή emails που εμπεριέχουν εταιρικά νέα και εξελίξεις της εταιρίας.

3. Στην αποστολή email από εμπόρους σε πελάτες στα πλαίσια καλής συνεργασίας με σκοπό την αύξηση τζίρου μέσα απο την προώθηση προσφορών .

κατασκευη ιστοσελιδων, κατασκευη eshop, digital marketing, social media

Το E-mail marketing,είναι ένα μέσο προώθησης με χαμηλό κόστος το οποίο μπορεί να προσωποποιηθεί σε συγκεκριμένα άτομα (λόγω των προσωπικών τους e-mails ) και δεν στοχεύει γενικά στο ευρύ κοινό αλλά στους καταλληλους ανθρωπους.

Η συγκεκριμένη μορφή επικοινωνιας με το κοινό μπορεί να γίνει αρκετά αποδοτική αρκεί να προσέξουμε καποια μικρά πραγματάκια όπως:

Ενδιαφέρον περιεχόμενο

Ευκολία εγγραφήςκαι κίνητρο εγγραφής έτσι ώστε να καταχωρούν οι χρήστες της ιστοσελίδας σας τους λογαριασμους τους (e-mails) και να καταχωρούνται στην λίστα σας για τις επόμενες ενημερώσεις.

Συμπεριλάβετε στα mail σας συνδέσμους (links) που στέλνουν σε περιεχόμενο που έχετε αναρτήσει σε κάποιο άλλο μέσο δικτύωσης της εταιρίας σας.
Δυνατότητα διαγραφής του παραλήπτη σε περίπτωση που δεν επιθυμεί να λαμβάνει πλεον ενημερώσεις.

Καλό θα έιναι να μην “ βομβαρδίζετε” τους ενδιαφερόμενους συνέχεια

Καλέστε μας στο τηλέφωνο 210 2139880 ή στείλτε μας email στο sales@icop.gr για να σας στείλουμε την προσφορά μας.